Δευτέρα, Οκτωβρίου 01, 2007

Νυστέρι Podcast - Επεισόδιο 15ο

Νυστέρι Podcast - Επεισόδιο 15ο
======================
Όπως είχα υποσχεθεί, σήμερα 30 Σεπτεμβρίου επιστρέφουμε κοντά σας!

Σε αυτό το επεισόδιο:Γέφυρα:
  • Derek K. Miller - Cold Clot *


*: Τα κομμάτια που παίζουν σε αυτό το επεισόδιο του podcast του Νυστεριού είναι παρμένα από το Podsafe Music Network (http://music.podshow.com)

Στη νέα σεζόν θα έχουμε αρκετά ωραία πράγματα για εσάς - σχεδιάζω μερικές εκπλήξεις, μερικές αλλαγές, άλλες μικρές και άλλες μεγάλες. Η ουσία είναι μία και μοναδική πάντως: το Νυστέρι Podcast δεν έχει να πάει πουθενά - καλώς ορίσατε λοιπόν στον νέο κύκλο εκπομπών μας!

Το νου σας και το Νουνού σας λοιπόν... κόβουμε βαθιά φέτος:DD
Σπύρος

10 σχόλια:

Jim.Hellas είπε...

Καλωσόρισες πίσω (εννοώ για το podcast...)!

Το ιατρικό θέμα αυτής της εκπομπής δεν ξέρω γιατί, αλλά μου φάνηκε κάπως ανιαρό :-S Αλλά εντάξει, μπορεί άλλοι να το βρήκανε πιο ενδιαφέρον.

Κατά τα άλλα να σου ζήσει το νέο iPod και ένα μεγάλο μπράβο για την επιλογή μουσικής!!! :)

Αυτά τα ολίγα... C U !

Flareman είπε...

Καλώς σας βρήκα όλους:)

Ίσως είναι επειδή ήταν λίγο θεωρητικό το θέμα - παρ' όλ' αυτά ενδιαφέρει αρκετό κόσμο, κυρίως γυναίκες άνω των 35-40, αφού σε αυτήν την κατηγορία εμφανίζονται στατιστικά οι περισσότερες περιπτώσεις θυρεοειδοπαθειών.

Προτείνετε θέματα παιδιά, είμαστε ανοιχτοί σε προτάσεις!

vtsib είπε...

Welcome back...

Όσον αφορά το ιατρικό θέμα,

καλό θα ήταν επειδή ήδη τα πράγματα είναι λίγο πολύπλοκα για τον ακροατή που δεν έχει μια μικρή ιδέα, να μπορούσες να το απλοποιήσεις λίγο πιο πολύ το θέμα σου, ή να επεκταθείς λίγο περισσότερο (είναι στην δικιά σου κρίση). Γνώμη μου είναι ότι οι αναφορές π.χ. του υποθαλάμου ή της υπόφυσης ή θα πρέπει να παραλειφθούν ή να επεκταθεί λίγο η επεξήγηση τους αφού για τους περισσότερους με αυτήν την απλή αναφορά παραμένει κινέζικο (φυσικά δεν γνωρίζουν που βρίσκονται και τι λειτουργίες έχουν οπότε λογικό το κινέζικο).
Έτσι μια μικρή συμβουλή από έναν συνάδελφο για να κρατάς ακόμα πιο πολύ το ενδιαφέρον (που το κρατάς ήδη δηλαδή και με το παραπάνω).

Καλή συνέχεια, λοιπόν, καλά podcasting και περιμένω με αγωνία το επόμενο. :D

Αλήθεια τι εκπλήξεις επιφυλάσσεις;

Flareman είπε...

@vts: Σωστό αυτό που λες, απλώς επειδή τα ιατρικά θέματα είναι λίγο ευαίσθητα θέλω να είμαι κατά το δυνατόν ακριβής σε αυτά που λέω και παράλληλα όσο πιο κατανοητός γίνεται. Έχω πει ένα εκατομμύριο φορές ότι το περιεχόμενο των εκπομπών δεν είναι σε καμία περίπτωση ισοδύναμο με ιατρική συμβουλή ή επίσκεψη σε γιατρό, αλλά καλού κακού πρέπει τα όσα αναφέρω να είναι όσο πιο σωστά γίνεται.

Υπάρχει περιθώριο βελτίωσης, σίγουρα. Θα το ρυθμίσουμε σε επόμενα επεισόδια:)

... και δεν υπάρχει φυσικά καμία μα καμία περίπτωση να μιλήσω περί των εκπλήξεων πριν την ώρα τους!!:D

vtsib είπε...

Φυσικά έχεις απόλυτο δίκιο για την ακρίβεια και την κατανόηση. Αυτό όμως που ήθελα να σου πω και ίσως δεν το περιέγραψα σωστά πριν, είναι ότι κρατώντας τις ακριβείς και σωστές περιγραφές σου, όσο μπορείς να αποφύγεις τις λεπτομέρειες που αφήνουν κενά στον ακροατή ή να προσθέσεις επιμέρους λεπτομέρειες για τις "λεπτομέρειες". Κατάλαβα με πολύ μεγάλη ακρίβεια τα λεγόμενα του podcast σου ίσως όμως - και επαναλαμβάνω ίσως - κάποιος αδαής να έπιασε το 1/3 από αυτά.

Σε καμία περίπτωση δεν κάνω κριτική, είσαι ένας από τους πρωταγωνιστές της ελληνικής podcasting σκηνής και χαίρομαι πραγματικά για τις προσπάθειές σου.

Συνέχισε την πάρα μα πάρα πολύ καλή σου προσπάθεια.

Φιλικά,

Βαγγέλης

Flareman είπε...

Και κριτική να γίνεται δεν πειράζει στο ελάχιστο, αρκεί να είναι καλόπιστη όπως και είναι στο προκείμενο:)

Αν δε ζητήσει ο λαός τι θέλει να αλλάξει πώς θα γίνουμε καλύτεροι άλλωστε;:D

artech είπε...

Έκτακτο και απολαυστικό όπως πάντα! Ευχαριστούμε!! :-)

Flareman είπε...

Ευχαριστώ, αυξάνεσθε και πληθύνεσθε:DDD

My8os είπε...

Welcome back Σπύρο... ωραία αρχή έκανες ;)

Flareman είπε...

Ευχαριστώ, καλώς σας γύρισα:))